Ибейро Дорс

Кои сме ние

Екипът на Ibeiro Doors Ltd подготвя всекидневно новите си серии интериорни и блиндирани врати с иновативен и актуализиран дизайн, перфектна и изчистена производствена процедура, с което отговаря на предизвикателствата на съвременната интериорна декорация във всеки дом и офис.

Ние ще отговорим на всяко Ваше запитване относно изискванията Ви към продукта който искате или решенията, които трябва да вземете с покупката на врати. Шоурум Ibeiro Doors, както и екипа ни са напълно подготвени и компетентни да отговорят на всяко едно предизвикателство от страна на своите клиенти. Не се колебайте и ни потърсете, а ние ще изпълним Вашите идеи и мечти в реалност.

Защо да купите от нас?

Вашият дизайн за Вашия дом.

Луксът да имате това, което искате!

Необятният лукс във Вашия дом.

Свържете се с нас?

Интериорните и Блиндирани врати създават една неповторима и специфична атмосфера във вашия дом, която се отразява и на вашия личен стил, самочувствие и удовлетвореност. Нещо повече, красивите и дизайнерски врати напълно ще променят усещането във вашия дом или офис. Поради тази причина е добре да изберете доказана компания на високо ниво и опит в изработката, проектирането и усъвършенстването в тази сфера.

Защо да ни се доверите?!

Повечето търговци на дребно в страната предоставят врати произведени в чужбина с недостатък, че продукта който предлагат са стандартни врати с готови размери, лимитиран избор от цветове и покритие. Ibeiro Doors от своя страна предлага на своите клиенти пълно оразмеряване, изработка и дизайн по избор на клиента към своя продукт.

Основната визия на компанията е да разгледаме продуктите си като истински елемент от семейния живот, която да характеризира домът ни и не последно място да разширим дейността си с повече доволни и щастливи клиенти зад гърба си

Доверете ни се!