Как да изберем врата

Съвети как да избирате вратите за Вашия дом

от Ibeiro Doors

Пуерта Инвест ООД

На какво да обърнете внимание.

Изборът на Входни и Интериорни врати е важна стъпка за всеки един от нас и трябва точно и ясно да следваме хронологията и детайлите при избора, закупуването и монтажа на избрания продукт. Те трябва да са съчетани както с времето с което разполагате при ремонт и нанасяне в жилището, така и с бюджета, който сте заложили, но и с визията си за дизайн и концепция спрямо останалите мебели, подови настилки, стени и обзавеждане.

Основното и най-важно нещо при избора на интериорни врати е размера на съществуващите строителни (светли) отвори на обекта. Голяма част от клиентите подценяват този „фактор” и в последствие се стига до сложни и непосилни действия при избора на врати. Интериорните врати се монтират последни при ремонт на едно жилище, но клиента трябва да помисли за тях в самото начало на своите проекти и определяне на бюджет.

Свържете се с нас и получете консултация

Важните стъпки са следните:

Изберете фирма изпълнител и клас врати, които да закупите.

Направете запитване за изработка на врати изцяло по вашите размери, специфики и дизайн на покритие, клас на обков, ценова листа и срок на изпълнение.

Проверете и направете запитване дали вратите се изработват по вашите размери или вие ще трябва да преправите и подготвите отворите на вратите изцяло съобразени с размерите на продуктите, които ви се предлагат или промотират.

Преценете дали продукта, който ще закупите отговаря ценово на качеството и материала от който е изработен.

Изпипайте всеки детайл на поръчката си, срок за доставка и монтаж и преференциалните условия, които ви се предлагат. Не се колебайте да задавате всички тези въпроси и получете отговори те им.

Съобразете се с мнението на консултантите относно начин и етап на поставяне на подова настилка, изграждане на отворите за вратите, боядисване на стени и др. Тези неща са от изключителна важност относно бъдещата експлоатация на продукта и неговата цялостна визия и употреба. Направете нужната комуникация между специалистите от фирмата за врати и екипа извършващ ремонтните дейности в дома ви.

Преценете добре бюджета и времето си и направете правилния избор на врати. Не се колебайте и ни потърсете за мнение и препоръка.

Очакваме Ви!